Yritysinfo

Olemme vuonna 2002 perustettu valtion Asuntorahaston hyväksymä yleishyödyllinen rakennuttajayhteisö, jolla on oikeus rakennuttaa mm. korkotuettuja vuokra -, ja asumisoikeusasuntoja. Henkilökuntaamme kuuluu yhdeksän ammattitaitoista henkilöä. Suuri osa meistä on työskennellyt yrityksen palvelussa yli 10-vuotta.

Suunnittelijoina uudiskohteissamme käytämme ainoastaan kokeneita pirkanmaalaisia arkkitehtitoimistoja. Rakentajina käytämme valtakunnallisia rakennustoimistoja sekä suuria paikallisia tai alueellisia rakennustoimistoja. Rakennusliike valitaan kuhunkin kohteeseen erikseen.

Valtion Asuntorahaston hyväksymissä kohteissa Avo-Asunnot suorittaa rakennuttajapalvelut kokonaan itse.Yhtiö vastaa rakennuttamiensa asunto-osakeyhtiöiden isännöinnistä omistusajalta.

PIRKANMAAN AVO-ASUNNOT OY

Yhtiö on rakennuttanut korkotuettuja osaomistusasuntoja v. 2003 – 2011 seuraaviin Pirkanmaan kuntiin: Tampere, Kangasala, Nokia, Pirkkala, Lempäälä, Sastamala ja Ylöjärvi.

KI OY AVO-VUOKRATALOT

Yhtiö on 100 %:sti Pirkanmaan Avo-Asunnot Oy:n omistama yleishyödyllinen vuokra-asuntoja tuottava yhtiö. Kiinteistö Oy Avo-Vuokrataloilla on satoja korkotuettuja vuokra-asuntoa, jotka ovat valmistuneet vuosina 2009-2019.
As Oy Tampereen Rantasipi, Ki Oy Avo-Vuokratalot/Kaipasenrinne ja Ki Oy Avo-Vuokratalot/Harjuniitty talo C ja talo D ovat vapaarahoitteisia kohteita.

AVO-ASUMISOIKEUS OY

Yhtiö on 100 %:sti Pirkanmaan Avo-Asunnot Oy:n omistama yleishyödyllinen asumisoikeusasuntoja tuottava yhtiö. Asumisoikeusasuntoja on valmistunut 150 kpl.

AVO-OSAOMISTUS OY

Yhtiö on 100 %:sti Pirkanmaan Avo-Asunnot Oy:n omistama osaomistusasuntoja tuottava ja omistava yhtiö.