Yritys

YRITYSESITTELY

Pirkanmaan Avo–Asunnot Oy on vuonna 2002 perustettu valtion Asuntorahaston hyväksymä yleishyödyllinen rakennuttajayhteisö, jolla on oikeus rakennuttaa mm. korkotuettuja vuokra -, ja asumisoikeusasuntoja.

Pirkanmaan Avo-Asunnot Oy:lle on vuosina 2006, 2007 ja 2008 myönnetty AAA-luottokelpoisuus. Pirkanmaan Avo-Asunnot Oy on saavuttanut vuosina 2007-2013 Suomen Asiakastiedon ylläpitämän Suomen vahvimmat-sertifikaatin. Pirkanmaan Avo-Asunnot Oy valittiin vuoden 2005 asumistoimijaksi. Valinnan suoritti Asukasliitto.

 

  • Suunnittelijoina uudiskohteissamme käytämme ainoastaan kokeneita pirkanmaalaisia arkkitehtitoimistoja.
  • Rakentajina käytämme valtakunnallisia rakennustoimistoja sekä suuria paikallisia tai alueellisia rakennustoimistoja.
  • Rakennusliike valitaan kuhunkin kohteeseen erikseen.
  • Valtion Asuntorahaston hyväksymissä kohteissa Pirkanmaan Avo-Asunnot Oy suorittaa rakennuttaja-palvelut kokonaan itse.
  • Yhtiö vastaa rakennuttamiensa asunto-osakeyhtiöiden isännöinnistä omistusajalta.
  • Emme peri välityspalkkiota.

PIRKANMAAN AVO-ASUNNOT OY

Yhtiö on rakennuttanut korkotuettuja osaomistusasuntoja v. 2003 – 2011 seuraaviin Pirkanmaan kuntiin: Tampere, Kangasala, Nokia, Pirkkala, Lempäälä, Sastamala ja Ylöjärvi.

Rekisteriseloste

Tietosuojaseloste

KI OY AVO-VUOKRATALOT

Yhtiö on 100 %:sti Pirkanmaan Avo-Asunnot Oy:n omistama yleishyödyllinen vuokra-asuntoja tuottava yhtiö. Kiinteistö Oy Avo-Vuokrataloilla on satoja korkotuettuja vuokra-asuntoa, jotka ovat valmistuneet vuosina 2009-2019.
As Oy Tampereen Rantasipi, Ki Oy Avo-Vuokratalot/Kaipasenrinne ja Ki Oy Avo-Vuokratalot/Harjuniitty talo C ja talo D ovat vapaarahoitteisia kohteita.

Rekisteriseloste

Tietosuojaseloste

AVO-ASUMISOIKEUS OY

Yhtiö on 100 %:sti Pirkanmaan Avo-Asunnot Oy:n omistama yleishyödyllinen asumisoikeusasuntoja tuottava yhtiö. Asumisoikeusasuntoja on valmistunut 150 kpl.

Rekisteriseloste

Tietosuojaseloste

AVO-OSAOMISTUS OY

Yhtiö on 100 %:sti Pirkanmaan Avo-Asunnot Oy:n omistama osaomistusasuntoja tuottava ja omistava yhtiö.

Rekisteriseloste

Tietosuojaseloste