Yritysinfo

Pirkanmaan Avo-Asunnot Oy

Avo-Asunnot on vuonna 2002 perustettu ARA:n hyväksymä yleishyödyllinen rakennuttajayhteisö, jolla on oikeus rakennuttaa muun muassa korkotuettuja vuokra- ja asumisoikeus­asuntoja. Valtion Asuntorahaston hyväksymissä kohteissa Avo-Asunnot suorittaa rakennuttaja­palvelut kokonaan itse. Isännöimme suurinta osaa kohteistamme itse.

Suunnittelijoina uudiskohteissamme käytämme ainoastaan kokeneita pirkanmaalaisia arkkitehtitoimistoja. Rakentajina käytämme valtakunnallisia rakennustoimistoja sekä suuria paikallisia tai alueellisia rakennustoimistoja. Rakennusliike valitaan kuhunkin kohteeseen erikseen. Olemme rakennuttaneet korkotuettuja osaomistusasuntoja vuosina 2003-2011 Pirkanmaalle

Tytäryhtiöt

Avo – Asumisoikeus Oy:n asunnot sijaitsevat Tampereen Kalkunvuoressa, Ylöjärven Mäkkylässä ja Kyröskoskella, sekä Kangasalan Vatialassa ja Suoramalla. Asuntoihin kuuluu sekä rivitalo- että kerrostalokoteja.

Kiinteistö Oy Avo-Vuokrataloilla on suuri määrä korkotuettuja vuokra-asuntoja Pirkanmaalla. Asunnot ovat valmistuneet vuosina 2009-2019.

Vapaarahoitteisia vuokra-asuntoja meillä on Muotialassa ja Kaukajärvellä, sekä Nokian Harjuniityssä.